Markarbeten i trädgården

Markarbeten i trädgården

Hej där bloggen, nu var det ett tag sedan ni senast hörde från mig. Det beror på att jag har legat i influensa, det blir lätt så när man har barn. Trots att jag har legat i hemma i sängen i snart två veckor så har jag fått en del gjort. Förra veckan var pågick det en del markarbeten på tomten här i Östersund, dels fick vi stensättning på baksidan av huset där vi under sommaren kan sitta i morgonsolen och äta frukost. Veckans stora samtalsämne har däremot varit den nya gungan som grävts ner på tomten. Jag övervägde tanken att sätta utföra alla markarbeten själv först men när influensan slog till så var det bara att slå en signal till Östlunds Mark och Sten för att be om lite hjälp. Det är helt klart den bästa firman här uppe i Östersund när det kommer till markarbeten och sen så jobbar de väldigt fort med till barnens glädje.

Jag tror inte att det gått en dag utan att ungarna har varit ute och gungat och då har vi ändå haft den i en vecka. Mina barn tycker inte alls om att vara ute i vanliga fall, de vill helst vara inne och sitta med varsin surfplatta i handen. Men nu verkar det ha förändrats väldigt mycket och det känns väldigt skönt att de väljer bort elektroniken för att ibland få lite frisk luft. På den tiden då jag var barn så var jag allt som oftast ute med mina kompisar och lekte, det fanns inte så mycket att göra inomhus på den tiden. På vintrarna så åkte vi mycket skridskor och skidor, medans vi på somrarna brukade ta cykeln ner till fotbollsplanen i Östersund för att spela boll. Jag kan inte säga att jag ångrar att jag växte upp i en värld där dagens teknik fanns, men även jag kan fascineras av hur mycket tekniken går framåt.  


Kommentarer är stängda.