Massage i Klippan

Massage i Klippan

Hej på er mina trevliga och glada läsare som jag har på den här bloggen. Dagens inlägg kommer att handla om massage och lite mer specifikt om företaget som jag gick till när jag under en period i höstas behövde massage i Klippan. I höstas när jag beskar buskar och träd i min trädgård så var fick jag ont i kroppen. Jag var inte van vid de rörelser som jag utförde bland annat med en häcksax. Jag vände och vred en del på huvudet när jag beskar äppelträden och någon dag efteråt hade jag så ont i nacken och ryggen så jag bestämde mig helt enkelt för att få en behandling i massage. Det finns ett företag som heter Eva Klang Friskvård & Underhållning och det var dit jag gick och jag blev verkligen hjälpt av massagen som jag fick av Eva Klang, hon som äger och driver det här företaget inom massage i Klippan och Helsingborg. Jag tycker att alla som har ont i muskler eller leder borde prova på att få massage. Jag känner mig personligen väldigt nöjd med denna massage i Klippan så jag vill förstås rekommendera er det här företaget. Eva Klang på Eva Klang Friskvård & Underhållning är diplomerad massör och hälsocoach och dessutom idrottslärare. Jag fick inte bara en utomordentligt bra massage utan också ett helt otroligt fint bemötande. Sedan är det så lätt att boka tid för massage, det gör man enklast inifrån hemsidan och systemet boka direkt. Det går att vända sig dit både för massagebehandlingar som är rehabiliterande, förebyggande eller bara avkopplande. Det här vore kanske någonting även för er? 


Kommentarer är stängda.